WordPress Webdesign

Of je nu meer naamsbekendheid wilt, bezoekers contact wilt laten opnemen met je bedrijf of een product of dienst wilt verkopen. Je website moet effectief bijdragen aan de doelen die je stelt. Daarom houden we hier rekening mee in het webdesign. Samen kunnen we dan een website bouwen die je optimaal rendement oplevert.

WordPress webdesign: Functioneel ontwerp

Natuurlijk moet een website er goed uitzien, maar hij moet vooral doen wat ‘ie moet doen. Een functionele vormgeving. Je hebt niets aan een prachtige website waar niemand iets mee kan. Het moet makkelijk zijn voor je bezoekers om te vinden wat ze zoeken. Een logische opbouw van je pagina’s is hierbij essentieel. Hoe meer moeite het kost iets te vinden, hoe groter het risico dat je die potentiële klant misloopt.

Een functionele website is niet alleen goed voor je bezoekers, maar ook voor jou. Gebruiksvriendelijkheid werkt wat ons betreft twee kanten op: die van de websitebezoeker èn die van de gebruiker. Het moet niet zo zijn dat je ons voor ieder wissewasje nodig hebt, omdat aanpassingen te lastig zijn. Dat kun je makkelijk zelf. Laat je het toch liever aan ons over? Dan kan dat natuurlijk ook.

Jouw website, jouw verhaal

Wat zijn de Unique Selling Points (USP’s) van jouw organisatie? Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Ieder merk heeft een eigen verhaal. Het is aan ons om die op de website goed uit de verf te laten komen. Samen met jou bepalen we de richting. Jij kent je organisatie immers als beste. Het resultaat is een website waarop je bedrijf zich onderscheid van concurrenten.

Relevante content

Aan welke doelen moet je website bijdragen? Hoe bereik je de juiste klanten? Een goede website bevat relevante content voor jouw doelgroep. Wij houden rekening met je marketing- en salesdoelstellingen bij het bouwen van jouw website. Hier lees je meer over marketing & sales.

WordPress: De basis

WordPress is een CMS. CMS staat voor Content Management System. In deze online omgeving worden websites gebouwd en onderhouden. Van een blogje plaatsen tot een grote aanpassing in de code; alles rondom je website wordt geregeld vanuit WordPress. Zowel aan de voorkant als achter de schermen. Makkelijk geregeld vanuit één interface.

De voordelen van WordPress

Met WordPress zijn er ontzettend veel opties voor het designen, onderhouden en door ontwikkelen van je website. WordPress wordt niet voor niets wereldwijd het meest gebruikt voor het bouwen van websites. Waarom wij de voorkeur hebben voor deze CMS? Hieronder een aantal redenen:

  • Relatief stabiele & veilige websites
  • Flexibel & schaalbaar
  • Gebruikersgemak; zowel voor bezoeker als voor beheerder
  • Veel uitbreidmogelijkheden dankzij plug-ins
  • Intuïtieve interface

Websiteonderhoud

Wanneer je (nieuwe) website live staat, ben je nog niet klaar. Het is van belang om je website up-to-date te houden. Door ontwikkelen van je website kost aandacht en tijd. Wij kunnen je hierbij helpen met hosting, technisch beheer & support. Lees hier meer over websiteonderhoud.

WordPress Webdesign Utrecht

Op zoek naar een webdesigner in regio Utrecht? Neem dan eens contact met ons op!